skip to Main Content

NANI – Naturlige Vitaminer

Vi er fra naturens side skabt til at indtage vores mineraler gennem maden.
Her er mineralerne altid bundet til andre næringsstoffer og proteinkomplekser i såkaldte fødevarestrukturer (organisk form).

Fødevarestrukturen har stor betydning i forhold til cellernes genkendelse af de enkelte mineraler og dermed for deres optagelse.

Mineraler på organisk planteform

Ønsket om at levere mineraler på den for os naturlige organiske form ligger således til grund for NANI´s organiske mineraler på planteform.
De organiske mineraler produceres ved hjælp af en metode, hvor man efterligner den måde, hvorpå naturen omdanner uorganiske mineraler til organiske mineraler på planteform.

Til produktionen anvendes en spiselig plante i samme familie som broccoli.
Planten dyrkes i en såkaldt hydrokultur, hvor den vokser under nøje kontrollerede forhold med optimale vækstbetingelser.

Planterne vandes med en næringsopløsning som tilsættes de mineraler, der ønskes tilført planten.

Mineralerne optages via rødderne og bygges ind i planternes væv ganske som i naturen (mineralerne overgår til organisk planteform).
Planten udmærker sig ved at være i stand til at optage høje koncentrationer af diverse mineraler, hvilket betyder at man kan fremstille produkter med gode mineralniveauer.

Ved hjælp af en avanceret form for planterøntgen (Phytoscan) kan man måle, når det maksimale niveau af mineraler er optaget i planten.
Planten høstes, tørres samt pulveriseres og tilbage har man et organisk mineral på planteform.

Fordele ved organiske plantemineraler

Mineralerne på organisk planteform anvender de samme metaboliske optagelsesveje som mad, hvilket betyder, at de har en særdeles god optagelighed.

På grund af den gode optagelighed er høje doser ikke nødvendige.
Organiske mineraler på planteform er skånsomme og tåles af de fleste.
En forudsætning for at et mineral kan optages er, at det er opløseligt i kroppen.
Ikke opløste mineraler udskilles hurtigt fra kroppen med deraf ringe optagelse.
Mineraler på organisk planteform fra de spiselige planter dyrket ved hydrokultur indeholder høje koncentrationer af optimalt opløselige og heraf højt optagelige mineraler.

I vores to butikker i Hellerup og Søborg finder du et bredt udvalg af naturlige vitaminer fra Nani.